/****** Font Awesome ******/

Ingrediënten (voor 2 personen):
– 2 zoete aardappels
– 1 rode ui
– 6 eieren
– flinke pluk verse peterselie, fijngehakt
– 100 gram feta

Bereiding:
– Schil de zoete aardappel en snijd deze in dunne plakjes (met een rasp in een keukenmachine gaat dat het best). Schil de ui en snijd ook deze in dunne ringen.
– Verwarm een scheut olie in een pan en bak de aardappel en ui met wat peper en zout in 5 minuten goudbruin.
– Klop ondertussen de eieren los met de peterselie en brokkel hier de feta door.
– Giet het eimengsel in de pan over de ui en aardappelplakjes. Zet het vuur laag, zet een deksel op de pan en bak de tortilla in 10 minuten gaar.
– Haal hem dan uit de pan, snijd hem in punten en serveer!

Eetsmakelijk!

Deel dit bericht:

Eat to nourish your body

© 2016-2019. SAY YES TO HEALTH

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, handige tips en leuke acties en volg ons!